TOBB İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu Bergama’da Ziyaretler Gerçekleştirdi

TOBB İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu Bergama’da Ziyaretler Gerçekleştirdi
Yayınlama: 08.06.2024
A+
A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri, Bergama Ticaret Odası ve Batı Anadolu Serbest Bölgesi’ni (BASBAŞ) ziyaret ederek bölgedeki ekonomik faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Ziyaret, Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat, Meclis Başkanı Onur Kayalıoğulları, Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Kor ve Genel Sekreter Gülay Koç’un ev sahipliğinde gerçekleşti. BERTO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Seçkin Bakan ve kurul üyeleri de ziyarete katılım sağladı.

Başkan Kolat, Bergama Ticaret Odası’nın faaliyetleri ve bölgedeki ekonomik gelişmeler hakkında kapsamlı bir sunum yaptı. Ziyaretin devamında, Bergama sınırları içinde hızla gelişen Batı Anadolu Serbest Bölgesi (BASBAŞ) gezildi ve Genel Müdür Yardımcısı Ümit Murat Güner, bölge hakkında detaylı bilgiler sundu.

Ziyaretin sonunda TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Deniz Celep, misafirperverlikleri için BERTO Başkanı Lütfi Kolat’a teşekkür etti. Kolat da değerli ziyaretleri için kurul üyelerine teşekkürlerini iletti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.