Başkan Çelik, Bergama OSB Yatırımcılarını Ziyaret Etti

Başkan Çelik, Bergama OSB Yatırımcılarını Ziyaret Etti
Yayınlama: 18.08.2024
A+
A-

Bergama Belediye Başkanı Prof. Dr. Tanju Çelik, Bergama Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret ederek, yatırımcılara destek mesajı verdi. Ziyaretlerde Başkan Çelik’e, Bergama Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Telek, belediye meclis üyeleri ve Cumhuriyet Halk Partisi Bergama İlçe Başkanı İsmail Durmaz da eşlik etti.

Ziyaret sırasında işletmelerin faaliyetleri hakkında ayrıntılı bilgi alan Başkan Çelik, Bergama Belediyesi olarak yatırımcıların her zaman yanında olduklarını belirtti. Başkan Çelik, “Bergama’daki istihdamı artırmak adına yapılan tüm çalışmalara destek vermeye devam edeceğiz,” dedi. OSB’de çalışanlarla sohbet eden Başkan Çelik, işçilerin ve işletmelerin karşılaştığı sorunlara dair çözüm önerilerini de dinledi.

İşletmelere Açık Kapı Politikası

Başkan Çelik, Bergama’ya ve ülke ekonomisine katkı sağlayan işletmelerin üretim sahalarını da ziyaret ederek, devam eden projeler ve gelecekteki planlar hakkında bilgi aldı. Ziyaretlerde, işletmelerin karşılaştığı zorluklar ve çözüm önerileri konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ekonomik koşulların zorlu olduğuna değinen Başkan Çelik, “Üretimin devam etmesi için çaba gösteren tüm işletmelere minnettarız. Belediye olarak üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz ve işletmelerimize her zaman destek olacağız,” dedi. Ayrıca, Başkan Çelik, “Belediye olarak kapımız her zaman işletmelere ve çalışanlarına açıktır. Bölgenin kalkınması için çaba gösteren tüm işletmelerimize teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.