AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nda Yeni Atamalar: Bergama ve Kınık’ta Değişim

AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nda Yeni Atamalar: Bergama ve Kınık’ta Değişim
Yayınlama: 27.07.2024
A+
A-

AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nda iki önemli değişiklik gerçekleşti. Bergama İlçe Başkanlığı’na Hasan Şahin, Kınık İlçe Başkanlığı’na ise Sami Mollaahmet atandı.

Bergama İlçesi’nde Yeni Başkan: Hasan Şahin

AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan çalışmalar sonucunda, Bergama İlçe Başkanlığı’na Sabit Sarıçayır’ın yerine Hasan Şahin atandı. AK Parti İzmir İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in tensipleri ile Hasan Şahin’in göreve getirildiği belirtildi. Sabit Sarıçayır’a bugüne kadar gösterdiği özverili çalışmaları için teşekkür edilerek, Hasan Şahin’e yeni görevinde başarılar dilendi.

Kınık İlçesi’nde Görev Değişimi: Sami Mollaahmet

Kınık İlçe Başkanlığı’nda da önemli bir değişim yaşandı. Daha önce de bu görevi yürüten Sami Mollaahmet, Arif Uyar’ın yerine yeniden İlçe Başkanı olarak atandı. AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in tensipleri ile Sami Mollaahmet’in göreve getirildiği ifade edildi. Arif Uyar’a özverili çalışmaları için teşekkür edilerek, Sami Mollaahmet’e yeni görevinde başarılar dilendi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.