Başkan Çelik, Yuntdağ Bölgesi’nde Muhtarlarla ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Başkan Çelik, Yuntdağ Bölgesi’nde Muhtarlarla ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Yayınlama: 17.10.2024
A+
A-

Bergama Belediye Başkanı Prof. Dr. Tanju Çelik, Yuntdağ bölgesinde mahalle muhtarları ve vatandaşlarla buluşarak, bölgenin ihtiyaçlarını değerlendirdi. Başkan Çelik, Seklik, Bayramcılar, Koyuneli, Bozyerler ve Bozköy mahallelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, yerel sorunlar üzerine istişarelerde bulundu.

Ziyaret sırasında muhtarlar ve vatandaşların taleplerini dinleyen Çelik, bölgenin kalkınması için sürdürülebilir projeler geliştirmeyi hedeflediklerini belirtti. Bozköy’de, Bozköy Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’ne ait zeytinyağı fabrikasını da ziyaret eden Çelik, yerel tarımı desteklemeye yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Ayrıca, Yuntdağ bölgesindeki ilkokul, ortaokul ve anaokullarını da ziyaret eden Başkan Çelik, bu kurumların ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik çalışmalar hakkında bilgi verdi. “Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almasını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz,” diyen Çelik, eğitim kurumlarının önemine dikkat çekti.

Çelik, belediyenin vatandaşlarla sürekli iletişimde olması gerektiğini vurgulayarak, “Amacımız mahallelerin ihtiyaçlarını karşılayarak, halkımızın yaşam kalitesini artırmaktır,” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.