Bergama Sportif’in Yeni İsmi: İzmir Çoruhlu FK

Bergama Sportif’in Yeni İsmi: İzmir Çoruhlu FK
Yayınlama: 08.09.2024
A+
A-

TFF 3’üncü Lig 4’üncü Grup’ta mücadele eden Bergama Sportif’in isminin İzmir Çoruhlu FK olarak değişeceği öğrenildi. Kulübün renkleri ve logosunun da yenilenmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz yılın başında İzmirli iş insanı Ahmet Çoruhlu’nun devraldığı kulüp, uzun yıllar Bergama Belediyespor adıyla liglerde yer aldıktan sonra iki sezon önce Bergama Sportif ismini almıştı. Bu sezon ise Bergama’daki sahanın suni çim olması nedeniyle iç saha maçlarını İzmir Bornova Stadı’nda oynama kararı aldı.

Sezonun ilk haftasında Denizlispor deplasmanına çıkan Bergama Sportif, İzmir Çoruhlu FK adını taşıyan yeni otobüsüyle dikkat çekti. Otobüste İzmir’in simgelerinden olan saat kulesi ve futbol topunun yer aldığı kanatlı bir logo kullanıldı ve turuncu-siyah renklerle kaplandı. Kulüp sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrılırken, bu değişiklikler kamuoyunda merak uyandırdı.

Kulübün isminin, logosunun ve renklerinin Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) onayıyla resmiyet kazanacağı belirtildi. Daha önceki devir sürecinde kulübün renkleri ve logosunun değişmeyeceği açıklansa da, son gelişmeler bu kararın yeniden gözden geçirildiğini gösteriyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.