Bergama’da Gazetecilik Yarışması: İGC ile İş Birliği

Bergama’da Gazetecilik Yarışması: İGC ile İş Birliği
Yayınlama: 28.06.2024
A+
A-

Bergama Belediye Başkanı Prof. Dr. Tanju Çelik, İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Dilek Gappi ve 9 Eylül Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Macit Sefiloğlu ile İGC Uluslararası Basın Merkezi’nde bir araya geldi. Toplantıda, bu yıl 13’üncü kez düzenlenecek olan Şakir Süter Gazetecilik Yarışması’nın İGC ile birlikte gerçekleştirilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Yerel Basına Destek Devam Ediyor

Prof. Dr. Tanju Çelik, yeniden başkan seçilen Dilek Gappi’ye tebriklerini ileterek, yerel basının güçlü olmasının önemine vurgu yaptı. Başkan Çelik, Bergama Belediyesi olarak her zaman yerel basına destek vermeye devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, İzmir’de görev yapan gazetecilerin mesleki gelişimlerine katkıda bulunmanın ve başarılı çalışmalarını ödüllendirmenin önemine dikkat çekti.

Şakir Süter Anısına

Başkan Çelik, Bergamalı gazeteci-yazar merhum Şakir Süter anısına düzenlenen gazetecilik yarışmasının, gazetecilerin başarılı çalışmalarını teşvik etmek amacıyla önemli bir etkinlik olduğunu ifade etti. Yarışmanın, bu yıl 13’üncü kez düzenlenecek olmasının gurur verici olduğunu belirterek, İGC ile birlikte gerçekleştirilecek olmasından duydukları kıvançı paylaştı.

Ortak Dil Geliştirmenin Önemi

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, Prof. Dr. Tanju Çelik’i tebrik ederek, yerel basın için ortak dil geliştirebilecek belediye başkanlarının olmasının önemine dikkat çekti. Başkan Gappi, Şakir Süter Gazetecilik Yarışması’nın, Bergama Belediyesi, BERKSAV ve Bergama Ticaret Odası’nın desteğiyle düzenlenmesinden memnuniyet duyduklarını belirtti. Nazik ziyaretleri için Prof. Dr. Çelik’e teşekkür eden Gappi, yarışmanın gazetecilik mesleğine katkı sağlayacağını vurguladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.