Bergamada ‘muhtarlık’ kavgası: 1 ölü!

Bergamada ‘muhtarlık’ kavgası: 1 ölü!
Yayınlama: 22.07.2023
A+
A-

Bergama’da muhtarlık kavgasında çıkan silahlı çatışmada bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi ise ağır yaralandı. İzmir’in Bergama ilçesinde yaşanan olayla ilgili gözaltına alınan kişi sayısı 5’e yükseldi.

Silahlı Kavga Bergama’da Kanlı Sonuçlandı

İzmir’in Bergama ilçesine bağlı Pınarköy Mahallesi’nde, muhtar ile muhtar adayı arasında anlaşmazlık yaşandı. Muhtar S.D. ile muhtarlık seçimlerinde aday olacağı iddia edilen H.C. arasında başlayan gerginlik, tarafların yakınlarının da karışmasıyla silahlı kavgaya dönüştü. Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine, sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine yönlendirildi.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Çatışmanın yaşandığı bölgeye ulaşan jandarma ekipleri güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri de yaralıları ambulanslarla Bergama Necla Mithat Öztüre Devlet Hastanesine götürdü. Silahlı çatışmada tabancayla vurulan H.C., kardeşi U.C. ve Saffet Can’ın tedavilerine hemen başlandı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen Saffet Can kurtarılamadı. Diğer yaralılardan birinin ise kalbinden vurulduğu ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Yaralıların tedavisi hastanede devam ediyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, muhtar S.D. ile birlikte olaya karıştığı düşünülen dört kişiyi gözaltına aldı. Soruşturma, tüm detaylarıyla devam ediyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.