Dr. Sadık Doğruer, İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Oldu

Dr. Sadık Doğruer, İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Oldu
Yayınlama: 20.10.2024
A+
A-

Kınık Belediyesi’nin önceki dönem başkanı Dr. Sadık Doğruer, İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atandı. Atama, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un onayıyla 5 gün önce gerçekleşti ve görev, Bakan Ersoy tarafından Doğruer’e tevdi edildi.

Dr. Sadık Doğruer, 2014-2024 yılları arasında Kınık Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra, 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’nin Bergama Belediye Başkan adayı olarak seçimlere katılmış ancak seçimi kazanamamıştı. Yeni göreviyle birlikte Doğruer, İzmir’in kültür ve turizm politikalarının şekillendirilmesinde önemli bir rol üstlenecek.

İlk Doktor Müdür

Doğruer, 1996 yılından itibaren Kınık’ta sağlık ocağı hekimi olarak görev yaptıktan sonra 2010-2013 yılları arasında Bergama Devlet Hastanesi’nde başhekim yardımcılığı görevinde bulunmuştu. Mesleği doktorluk olan Doğruer, İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini üstlenen ilk doktor olarak öne çıkıyor. Eski müdür Murat Karaçanta’nın emekliliği sonrası vekaleten yürütülen müdürlük, Dr. Doğruer ile yeni bir dönemine başlamış oldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.