Kurşun Grup Bergama Yıldızlar Takımı, Yeni Sezona Galibiyetle Başladı

Kurşun Grup Bergama Yıldızlar Takımı, Yeni Sezona Galibiyetle Başladı
Yayınlama: 16.09.2024
A+
A-

Kurşun Grup Bergama Yıldızlar Takımı, 2024-2025 futbol sezonuna 3-2’lik bir galibiyetle adım attı. Menemen’de Asarlık Gençlerbirliği Spor karşısında elde edilen zafer, maçın son anlarındaki kritik golle taçlandı. Kulüp Başkanı Mert Kutlu, sezona dair şampiyonluk hedeflerini duyurdu.

İzmir 1. Amatör Küme 2024-2025 Sezonu Heyecanla Başladı

İzmir 1. Amatör Küme 2024-2025 futbol sezonu, 15 Eylül Pazar günü büyük bir heyecanla başladı. İlk hafta karşılaşmasında, Kurşun Grup Bergama Yıldızlar Takımı, Menemen’de Asarlık Gençlerbirliği Spor ile karşılaştı ve maçı 3-2’lik skorla kazandı.

Maç Özeti

İzmir 1. Amatör Küme – 1. Grup’ta mücadele eden Bergama temsilcisi, ilk yarıda 15. ve 20. dakikalarda attığı gollerle 2-0 öne geçti. Asarlık Gençlerbirliği Spor, 43. dakikada penaltı ile farkı 1’e indirdi. İkinci yarıda, ev sahibi takım 54. dakikada eşitliği sağladı ve skor 2-2 oldu. Maçın son dakikalarında, 95. dakikada gelen golle Kurşun Grup Bergama Yıldızlar Takımı galibiyeti elde etti.

Goller ve Kulüp Başkanı’nın Açıklamaları

Kurşun Grup Bergama Yıldızlar Takımı’nın gollerini Anıl Sönmezler, Celal Üren ve Alperen Günaydın kaydetti. Kulüp Başkanı Mert Kutlu, “Ligde 9 takım var ve hepsi güçlü. Ancak biz şampiyonluk hedefimizi net bir şekilde belirledik,” dedi. Sezon başındaki bu önemli galibiyet, Bergama temsilcisi için umut verici bir başlangıç oldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.